Despre Mine

WEB DESIGNER

Salutare! Ma numesc Gheorghe Aurel Alexandru, am 21 de ani si locuiesc in Bucuresti, Romania.

In prezent studiez Informatica la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti. Ma aflu in ultimul an de studii si sunt in cautarea unui internship sau job pe post de Front End Developer, care sa imi extinda atat aria de cunostiinte, cat si pasiunea mea pentru informatica.

Principalele mele abilitati constau in dorinta de aprofundare, de a infrunta noi provocari, precum si de a imi perfectiona cunostiintele, toate pentru a imi facilita drumul spre o cariera care sa imi ofere satisfactie profesionala.

In ceea ce priveste proiectele pe care le-am realizat recent, acestea au fost concentrate exclusiv pe site-uri realizate in WordPress. Insa, sunt pregatit de proiecte si mai complexe, deoarece sunt o persoana care doreste sa invete cat mai multe in fiecare zi si sa expuna acele cunostiinte in practica. Mentionez faptul ca cel mai important proiect la care lucrez in acest moment este lucrarea de licenta. Proiectele pot fi vazute la pagina intitulata “Proiecte”.

Ce cunostiinte am?

WEB DESIGN• PYTHON PROJECTS • C/C++

De-a lungul timpului, am avut curiozitatea de a incerca lucuri noi si de a imi depasi mereu nivelul de cunostiinte avut. Asadar, mai jos puteti vedea principalele mele abilitati care ma ajuta sa realizez proiectele dorite : 

Web Design
Photo Shop
PHP
MySQL
HTML
CSS

Ce cred clientii despre mine?

Proiectele Mele

WEB DESIGN • PYTHON • HTML, CSS
VEZI TOATE PROIECTELE

Angajeaza-ma

Poti descarca CV-ul meu personal apasand pe butonul de mai jos.

descarca cv